0

KONTAKT

Välkommen in till ALL THINGS GREEN! 

All things green är en av Sveriges mest framgångsrika matbloggar som fokuserar på grön och vansinnigt god mat som är bra för både kropp, jord och själ. Tidigare hette bloggen ”made by mary” och har under det namnet belönats med tre matbloggspriser. 

2013 belönades bloggen med  ”Folkets val” samt ”Bästa bak & dessertblogg ”. 2015 vann bloggen även kategorin ”Bästa foto 2015”

Under 2016 placerade sig bloggen som nr 2 på Sveriges bästa vegetariska matbloggar av Cision och boken den vegetariska kokboken ”Made by Marys Gröna Frukost” kom ut via Pagina förlag. 

Jag som driver bloggen heter Mary Strömberg Bååth och brinner för grön och hälsosam mat, natur och lantliv, hållbarhet  och slow living. Jag vill inspirera andra att leva mer grön samt att våga ta steget och följa sina drömmar, vad det än må innebära! Livet ska inte bara handla om att ta sig från A till B, att göra saker och ting så fort som möjligt eller att leva utifrån andras förväntningar. Min resa att lyssna på mitt hjärta, att följa mina drömmar, började med en Stroke men slutade i en ny karriär och en flytt från storstan ut till en liten by med skogen som närmsta granne!  

Förutom samarbeten inom ramarna för blogg och Instagram jobbar jag även som frilansande fotograf och receptkreatör. Jag skapar recept och receptbilder för webbsidor,  kundtidningar och receptfoldrar men anlitas även frekvent för olika kampanjer inom sociala media samt föreläsare. Jag är utbildad civilekonom med inriktning på sociala medier och marknadsföring och  håller även workshops i matfotografi och styling, föreläser om att våga ta steget och följa sin dröm samt coachar inom blogg, försäljning  och kvinnligt företagande

Jag har bland annat jobbat med kunder som Hemma med Ernst Magasin, Årets Kock, Zeta, Bonduelle, Annas Pepparkakor, Lejonet & Björnen, Electrolux, Nespresso, Wrangler,  mfl.

Är du ute efter ett samarbete, vill anlita mig som föreläsare eller kanske en workshop inom matfotograf? Är du bloggare och känner att du sitter fast och inte vet hur du tar dig vidare, vill lära dig mer om hur du bemöter kunder och skapar en hållbar struktur i ditt företag? Eller vill du bara säga hej eller ställa en fråga? Kontakta mig på info@allthingsgreen.nu, jag ser fram emot att höra från dig!