4 In SWEDISH CHRISTMAS TRADITIONS/ SWEDISH TRADITIONS & MYTHS

Min Svenska Julkalender #9 Min bästa julmusik + playlist

Välkommen till avsnitt 9, det musikaliska avsnittet i min Julkalender! Lite fakta om den mest populära julmusiken, mina favoriter och en lite spellista med min favoritmusik kring julen. Du hittar länk till min Spotifylista här:

https://open.spotify.com/playlist/3PGeef4UkFkoeMsFO0svXU?si=yRGueiAhRI6_cAFoJYhWjw 

Berätta gärna vad du tycker, och om du har någon egen favoritmusik kring jul!

God Jul! 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Linnea
  11 december, 2018 at 15:16

  Åh vilken ljuvlig spellista, alla de bästa låtarna! 🙂 Tack snälla du för det, du anar inte hur perfekt timing det var precis när jag sitter med hemtentastress. Hoppas du får en riktigt fin december och tack för din fina inspirerande blogg!

  • Reply
   Maria
   13 december, 2018 at 12:48

   Åh men vad gullig du är och vad glad jag blir att du gillar spellistan! Och heja dig, hemtentan kommer gå asbra, heja på håll! <3 Stor god jul kram!

 • Reply
  COUNTRYGIRL and HOUSEWIFE
  14 december, 2018 at 16:29

  Tack för en helt fantastisk julkalender!! Vilket jobb du har lagt ner!! :O Ang. julmusik så tycker jag om en massa olika, men eftersom jag har sjungit mycket i kör inför julen så förknippar jag körmusik med jul. Älskar sång i stämmor under jul! Tycker också att jazz och soul är typiskt juligt. <3

  /V

  http://fondofhome.blogg.se – från kråkbo till husdröm

  • Reply
   Maria
   16 december, 2018 at 08:17

   Åh tack kära du, och ha hehe, det har som varit en del jobb. Eller det är det ju fortfarande. Men det ger mig också mkt och det boostar mig verkligen med energi att veta att du tycker om den! Tusen tack snälla! Och jag håller med, stämmor och körsång är speciellt, det känns sådär klassiskt svenskt juligt! <3

  Leave a Reply