0
0 In Livsstil

Min Svenska Julkalender #2 – Evolutionen av Adventsfirande + Hur man skapar ett ”mindful” Adventsfika

Så är äntligen avsnitt 2 i min adventskalender, eller Julkalender, publicerad på YouTube. Idag var det en utmaning att få något publicerat, men så kan det vara med internet här ute på landet. Lustigt nog passar det väl alldeles bra att öva på rätt mindset och att inte stressa upp sig i onödan då jag pratar lite om just det i nummer 2 av min julkalender. 

Så, utan krusiduller är det nu här, avsnitt två ”Evolutionen av advent” och hur man får ett mer avstressat Adventsfika! Och är det en enda kaka jag ska baka till Advent och jul då är det denna mjuka och saftiga saffranskaka med äpplen, kanel och mandelmassa, receptlänk nedan. 

Saftig Saffranskaka med äpplen (Adventskaka) (in English too)

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply