3 In SWEDISH CHRISTMAS TRADITIONS/ SWEDISH TRADITIONS & MYTHS

Min Svenska Julkalender #16 – Mina favoritfilmer under julledigheten

Julledigheten bjuder verkligen in till många dagar av avslappning och mys. Själv älskar jag att kombinera långpromenader i snön, gärna med sol och blå himmel så klart, med filmmaraton och mys i soffan. Därför passar jag på att dela med mig av mina absoluta favoritfilmer under julen, dela gärna med dig av dina!

GOD JUL! 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Jennifer
  20 december, 2018 at 21:18

  Så sant, viktigt, viktigt! 😂 Min systers kille och bonusbarn ifrån Holland fattar ingenting…

 • Reply
  Jennifer
  20 december, 2018 at 21:42

  Ok, den förra kommentaren skulle varit på ditt förra inlägg om Aladin-asken, vet inte vad dom hände där…

  Angående favoritfilmer i jul är jag en sådan som tycker bäst om de lite barnsligare. Förutom the Grinch och Elf, som är ❤❤❤, tycker jag också mycket om ”Arthur och julklappsrushen” (Arthur Christmas) och ”Nu är det Jul igen” (The Santa Claus). Lite mysiga och småroliga. 😊

 • Reply
  Elizabeth
  12 januari, 2019 at 04:55

  Hello I am working my way through your videos from the beginning and would love to read your blog if you can install a Translate button. Thank you for posting about your life in such a truthful way. Elizabeth

 • Leave a Reply