2 In SWEDISH CHRISTMAS TRADITIONS/ SWEDISH TRADITIONS & MYTHS

Min Svenska Julkalender #1 – Klassiskt Julpyssel

Äntligen är den här, min första ”lucka” i mitt adventsfirande på YouTube! Min Julkalender, som har sin start idag,  handlar om klassiskt svenskt julpyssel. Helt enkelt sådant som finns kvar ”sen förr” och som fortfarande känns relevant och roligt. 

Min lilla julkalender publiceras varje dag från 1 December till 24 December någonstans mellan 17-19 varje dag, lite beroende på när vårt Internet känner sig välvilligt inställd. Min kalender siktar inte på att skapa köphets eller stressa mot perfektion, utan att vara en liten trevlig detalj under December. En plats att landa på, fokusera på jultraditioner, stressa av, kanske lära sig mer om vart våra traditioner kommer från, ta del av mina personliga favoriter och så lite tips på hur man kan få ett mer ”mindfult” julfirande. 

 

God jul på er allesammans, hoppas 1 December varit riktigt härlig! Syns igen imorgon! 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  COUNTRYGIRL and HOUSEWIFE
  4 december, 2018 at 16:13

  Åh jag ääääälskar dina julbilder och din julkalender!!! Du är så otroligt skicklig och begåvad och konstnärlig. Wow. Otroligt. <3

  /Ditt största fan

  http://fondofhome.blogg.se – från kråkbo till husdröm

  • Reply
   Maria
   5 december, 2018 at 21:15

   Åhh men gulle dig, vad go du är, jag finner inte ord. Det värmer verkligen hjärtat! <3 Stor kram

  Leave a Reply