THERE ARE STARS YOU HAVEN’T SEEN & LOVES YOU HAVEN’T LOVED – NYA FÖRUTSÄTTNINGAR, NYA PLANER

Yesterday I bought a beautiful book filled with blank white pages to pour my soul into. I love writing, always have always will. I loved writing short novels at school. I loved painting in oil paint, I loved writing down my thoughts and let the pages be filled with my make believe world and words. But I lost it somewhere down the road. Not the ability but I just stopped writing, expressing, exploring. I am longing to yet again fall in love with my life, my thoughts, my words. For this I need space, I need time and I need to change to..me. Change my blog, social media, structure of my work and the time I spend online. That is the reason for my lack of new posts. There is so much to explore, to feel, to capture. And I must go and leave some of my previous content behind. I have to. I started to move in the wrong direction. Posting for the sake of getting likes forgetting myself in the process. Posting to grow to get followers to…it was to loose myself. Listening to others, to experts, saying how to post what to post to grow. Post the same content and you will grow. Post at a specific time and you will grow. You will grow and you will be liked. Loved. But it is not me. I do not care for it any more. Many will probably leave by it’s ok. As it is ok for people to leave you. It does not mean they are evil or that it’s wrong, it just means that their part in you story is over. So much is changing within me. I’m finding my way back. Life sure is an adventure. And I’ve never been afraid of adventure, to start something new, to move.. More so I find it to be exciting. Change. It’s inevitable, at least for me. 🙏🏻🙏🏻❤️ my favorite poem that makes my heart sing and my soul dance, by @gabywrites. 

Jag postar inte mycket just nu, det har sina anledningar. Det är skönt att släppa taget, att låta allt bara falla på plats. ”Let the chips fall were they may”..

Igår delade jag detta (bild samt text ovan) på Instagram och i samband med att jag förändrar saker får jag också många email om vart gamla recept tagit vägen. Jag har inte hunnit svara på alla, men om du vet med dig att du har något favoritrecept du inte vill förlora, spara ner det nu, om någon dag eller någon vecka kanske det inte längre ligger kvar. 

Kärlek till er alla! 

Maria

Jag är en frilansande matfotograf, receptkreatör och stylist som älskar lantlivet, stjärnklara nätter, kaffe, doften av sommarregn och den tidiga morgondimman. Jag är en dagdrömmare av rang och en hopplös romantiker som älskar att gå barfota, att plocka svamp, blommande ängar, knarriga trägolv, motljus, hållbarhet, grön mat och minimalism. Jag njuter av att upptäcka världen och jag tror att allt i livet, både gott och ont, sker av en anledning.

YOU MIGHT ALSO LIKE

6 Comments

 1. Svara

  Lisen

  1 mars, 2018

  Jag anade detta, att något var på gång, det har liksom känts genom dina poster på något sätt. Jag hoppas du fortsätter med filmer på YouTube, de ger mig så vansinnigt mycket! Kärlek tillbaka till dig för allt du gett genom åren.

  • Svara

   Maria

   8 mars, 2018

   Åh tusen tack! Och ja det kommer jag fortsätta göra, YouTube känns verkligen som ”min typ av forum” <3 Stor kram

 2. Svara

  Emilia

  4 mars, 2018

  Så cool du är som gör detta. Så befriande. Tack<3

  • Svara

   Maria

   8 mars, 2018

   Men åh tack, vad go du är, det värmer verkligen!<3

 3. Svara

  Laurel Arnold

  19 mars, 2018

  Thank you for sharing your life, your perspective, your wisdom. Leave a trail of breadcrumbs and I will continue to watch for them to be sure not to miss whatever comes next.

  • Svara

   Maria

   20 mars, 2018

   Thank you lovely for your sweet and caring comment, it made me smile <3 And yes, I promise, a new video is actually rendering as I write this. Been a lot lately and I've finally had a chance to tell you what's been going on. Big hug, puss och kram!

LEAVE A COMMENT