16 In COUNTRYSIDE LIFE/ YOUTUBE

En frostig morgon + att plantera vitlök i köksträdgården

Söndag igen och ny video på Youtube, en liten rutin som jag försöker vänja mig vid. Den här gången tog det mer än ett dygn att ladda upp den på YouTube eftersom jag tydligen haft fel inställningar i kameran. Men nu när jag äntligen förstått vad mitt problem beror på, för jag har haft fasliga export och uppladdningsproblem, så ska det förhoppningsvis gå lättare och enklare.

Den här gången får ni följa med mig i rörligt format under den där frostiga morgonen jag bloggade om precis nyss, att plantera vitlök i köksträdgården och ett kreativt projekt för att inreda min lilla studio/kontor. Jag börjar vänja mig mer och mer att blogga  och vlogga om livet och lantlivet, faktiskt så känns det lite pirrigt i magen. Roligt och spännande även om det också är utmanande för mig. Jag ska så klart inte bara göra vloggar eller videobloggar om vardagslivet, det kommer mer och mer varierande innehåll, men jag behöver vänja mig vid att stå framför kameran och låta det ta sin tid. Och så har jag fått en hel del önkevideos på Instagram Stories som jag så klart ska fokusera på framöver! 🙂 

Berätta gärna vad ni tycker och vad ni vill se framåt (om ni har några önskemål), jag uppskattar era åsikter, tankar och input otroligt mycket! 

Kram på er finisar! 

 

 

 

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Jenny
  12 november, 2017 at 22:12

  Vilken mysig video. Bilderna från morgonen är ju alldeles underbara med frosten och dimman <3.
  Om det är något du har lust att göra så skulle det vara jättekul att se mer odling och pyssel. Tycker jag i alla fall.

  • Reply
   Maria
   14 november, 2017 at 08:30

   Åh tack Jenny, vad go du är! Och visst är det fint, naturen var bara så tacksam att filma den morgonen. Tack för din input, odling kommer det vara lite mer skralt med nu under vintermånaderna (av förklarliga skäl), jag har tyvärr ingen varmbädd eller ex tunnelväxthus så det blir lite odling under vintermånaderna. Fast det finns faktiskt några saker jag odlar inomhus i fönstret på vintern, inte tänkt på att jag kan filma det men nu påminde du mig! Så stor tack!!! <3 Stor kram

 • Reply
  Caroline
  13 november, 2017 at 07:33

  Hej! Vilka fina videos du gjort, var jättemysigt att börja med till frukosten denna morgon! Tyckte verkligen om get-to-know-me videon också, beundrar din styrka och ditt mod att berätta om ditt liv och blir så inspirerad att du har dina sjukdomar men inte ger upp utan ändå hittar nya vägar. Väldigt modigt och starkt.
  Vänliga hälsningar,
  Caroline

  • Reply
   Maria
   14 november, 2017 at 08:28

   Åh tack Caroline, blir verkligen så glad i hjärtat! Och tack också för dom fina orden om min Get to know me-video <3 Stor kram

 • Reply
  sandrajunhammar.se
  13 november, 2017 at 16:36

  Åh, vilken mysig video! ♥ Och vad snygg väggdekorationen blev, jättefin verkligen!

  • Reply
   Maria
   14 november, 2017 at 08:27

   Åh tack Sandra, vad glad jag blir och vad kul att du tyckte om väggdekorationen, jag blev riktigt nöjd själv faktiskt 😀 <3

 • Reply
  Martina Åkerman
  14 november, 2017 at 18:44

  Så jätte kul att se dig mer i rörande format!
  Det där du undrade angående vad man säger på Engelska om en gren som är sliten av naturen….man kan säga ”weathered and worn” by nature.
  Den blev jättefin den du gjorde av det härliga mjuka ullgarnet! Så kul att se lite pyssel projekt, eftersom det är nåt som jag håller på med så ofta jag kan. Det blir inte så ofta nuförtiden eftersom jag har min mamma att ta hand om.
  Och Gud så söta dina små vovvar är där dom låg o sov bredvid varandra på kudden precis intill där du satt o pysslade! Min lilla älskling är likadan, han ska alltid vara så nära han kan till där jag sitter eller ligger. (Han heter Marabou! Han är en Lhasapoo…..det vill säga en korsning av Pudel och Lhasa apso)
  Jag älskar att se dig på video, och jag hjälper dig jätte gärna med Engelskan när det skulle behövas! Stor kram från mig.

  • Reply
   Maria
   15 november, 2017 at 09:06

   Åh vad kul att du tycker det Martina, blir så glad!
   Ja tack, så kan man säga ja! När jag går där och pratar för mig själv så kommer orden inte till mig, fast just det där hade jag nog aldrig kommit på. Och ja, det är himla mysigt att pyssla när man har tid, jag gjorde det också mer förut. För mig tar fotograferandet upp mkt mer tid, det har blivit det största intresset allt eftersom jag blivit äldre. Haha naw, Marabou, vad gulligt! Han låter supersöt! Och tack för hjälpen, det uppskattas! Stor kram

 • Reply
  Illianas
  14 november, 2017 at 21:00

  Åh vad mysig video! Kul att hänga med under din dag 😀 Blev nästan gråtfärdig när hundarna låg där och sov bredvid din dator, så sjuukt gulligt <3 <3 Ibland önskar jag att jag hade en liten vovve… Svårt att låta Bagheera med sina 30 kilo sova på bordet haha!
  Och du och din partner är så gulliga med varandra, fint att se. <3

  • Reply
   Maria
   15 november, 2017 at 08:09

   Åh tack fina du, vad glad jag bir! <3 Hihi, ja dom är så himla söta, vill va med mig heeeela tiden. Helst i famnen men då blir det inte mkt gjort 😛 Så då har jag börjat lägga upp en filt eller kudde så kan dom sussa sött bredvid mig medan jag jobbar 😛 Och tack, han är min bästa vän <3

 • Reply
  Dixi Wonderland
  15 november, 2017 at 10:12

  Hur go är du inte? 😀
  Va vackert du bor och så roligt att få se det i film 😀

  • Reply
   Maria
   16 november, 2017 at 13:20

   Men vad go DU är! <3 Så himla gullig! Tack fina du, SÅ glad att du tycker om filmen <3

 • Reply
  Angelica
  16 november, 2017 at 20:29

  Du är bäst. Älskar dina videos, kan kolla om hur många ggr som helst. Speciellt den när ni precis flyttat till huset. När du gråter av lyckan du känner. Magi! <3

  • Reply
   Maria
   18 november, 2017 at 19:38

   Åh underbara fantastiska du <3 Du är så himla go!! Största kramen <3 <3 <3

 • Reply
  Wilda
  18 november, 2017 at 19:38

  Åh så rofyllt att få följa dig och din engelska är så ljuvlig att lyssna till. <3

  • Reply
   Maria
   19 november, 2017 at 12:09

   Tack fina du, blir så vansinnigt glad alltså, jag vet ju att du inte brukar gilla videos. <3 Precis så jag vill att det ska var, rofyllt! <3

  Leave a Reply