14 In COUNTRYSIDE LIFE/ YOUTUBE

”Get to know me”-video

Söndag och ny video på min Youtubekanal. En ”get to know me”-video där jag berättar lite allt möjligt om mig själv. Kanske lite mer självklara saker som vart och hur jag bor till mer otippade detaljer från mitt liv; som att jag en gång satt eld på mina egna jeans..med en lampa. 

Den här videon är lite av en ”kickstart” för min Youtubekanal där jag framöver kommer publicera videos regelbundet. Planen är att publicera en video varje söndag och har jag tur och Internetuppkopplingen är med mig även varje onsdag. Men det är mkt att begära från Internet här ute.  Efter att ha tänkt mycket på vad jag brinner för, förutom att fotografera, har jag insett att jag vill visa en annan typ av liv än det vi annars matas med i media. Ett ganska enkelt liv, där det tar ungefär 30-40 minuter att hämta posten, där jag lever nära naturen och med skogen som närmsta granne. 

Jag vill visa något annorlunda, mer av mig själv och det jag brinner för. I videon berättar jag bland annat om när jag gick på konstskola och hur en kommentar om min konst och att jobba kreativt gjorde att jag lämnade det bakom mig. Men från och med nu tänker jag ta upp det igen. Jag vet inte riktigt vad den här resan kommer ta mig, jag vet bara att jag just nu känner mig tacksam för att jag tvingas lämna maten och receptskapandet bakom mig eftersom jag redan nu märker hur jag börjar upptäcka andra bortglömde intressen och passioner. 

Ge mig en tumme upp om ni tycker om videon och prenumerera gärna, det är ju trots allt gratis. Om ni har några frågor, tveka inte att ställa dom så ska jag försöka svara så gott jag kan! 

Kram på er och ha en underbar söndag! 

 

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Mia Bergvall
  29 oktober, 2017 at 16:09

  Trodde jag var ensam om att borsta tänderna i duschen!
  Kul att få följa dig i videoformat!

  • Reply
   Maria
   29 oktober, 2017 at 18:36

   Haha nej, nej men är det sant?! Jag trodde JAG var ensam om att göra det 😛 Och vad kul att du gillar videos, gör mig superglad! <3

 • Reply
  Lisen
  29 oktober, 2017 at 16:39

  Så glad att se mer av dig, mer personligt! Skulle görna vilja följa med på en dag, typ när du jobbar, vad du gör, vad du äter och sådär. Inte alla detaljer men det du hill visa. Från morgon till kväll. Det är min önskevideo. ❤️

  • Reply
   Maria
   29 oktober, 2017 at 18:37

   Åh vad kul att du gillar! Och då skriver jag def upp upp önskevideon på to do-listan! <3

 • Reply
  Ann Rumbleinthearctic
  29 oktober, 2017 at 21:18

  Vad kul att få se en video och höra mer om dig! Ditt hus ser så härligt ut, jag saknar att bo närmare naturen, men hoppas jag får göra det snart igen 🙂

  • Reply
   Maria
   30 oktober, 2017 at 08:38

   Åh tack Ann, vad glad jag blir att du gillar! Och ja, jag trivs otroligt bra här! Att bo så här nära naturen är verkligen något som passar mig, och jag hoppas verkligen att du får göra det snart igen! <3

 • Reply
  Amanda
  30 oktober, 2017 at 12:38

  Vilken härlig video! Numera prenumerant!

  • Reply
   Maria
   30 oktober, 2017 at 18:54

   Åh men tack snälla, vad go du är! <3 Och vad glad jag blir, välkommen får jag ju säga i så fall! <3

 • Reply
  Martina Åkerman
  31 oktober, 2017 at 22:47

  Så KUL att få se denna video Maria! Tänk så olika man kan vara ibland…jag älskar nämligen kombinationen hallon och choklad! Ock jordgubbar o choklad, det funkar det med.
  Du, jag gråter också hur lätt som helst, speciellt om jag också ser ett lidande djur, speciellt en hund. Kan bara inte. När jag är på FaceBook så rullar jag neråt sakta sakta så att jag kan hinna se rubriken innan bilden poppar upp, bara ifall det är nån hemsk bild jag inte vill se.
  By The Way….jag och min kille planerar en Sverige resa i Maj!!!! Yippee! Jag är så taggad inför detta!
  Puss o Kram!

  • Reply
   Maria
   1 november, 2017 at 11:15

   ÅH tack vad glad jag blir att du gillar den <3 Jag var faktiskt sjuk när jag spelade in den, förkyld, men et gick ganska bra ändå 😛 Hihi ja, dom flesta älskar ju just den kombinationen. Jag älskar däremot choklad och havssalt, det är bääst enligt mig 😛 Vad glad jag är för din skull, yayy! Blir jag verkligen nyfiken på vart ni ska och vad ni ska göra! <3 På söndag kommer en ny video om livet på landet här där jag bor, då blir det mer Svenskt lantliv <3 Puss & kram!

 • Reply
  Wilda
  18 november, 2017 at 19:51

  Åh du är ju bara såååå bra! Blir jätteinspirerad och upplyft av detta! Jag som har så svårt med videoinnehåll men med dig blir jag helt fast. <3

  • Reply
   Maria
   19 november, 2017 at 12:09

   Men åh vad glad jag blir, du anar inte! Jag vill verkligen inte att mina videos ska vara stressiga och röriga utan mjuka och lugna och..ja..liksom..lantlivet helt enkelt! Största kramen, din kommentar gjorde min dag!

 • Reply
  LouLou
  22 november, 2017 at 11:44

  Lovely video. So sorry to hear of #2 and your health struggles….hope you have more good days than bad in 2018. P.S Wish I could speak Swedish super fast, ha ha…

  • Reply
   Maria
   26 november, 2017 at 09:51

   I love that you like my videos, thank you, it warms my heart! And yes, there is a lot of struggle with my health..but I try to find the beauty in that too. And yes, let’s hope 2018 will be pain free and healthy! There is beauty in everything, sometimes it’s hard to see right ”then and there”, but I know there is. <3 Thank you again for your loving words! <3

  Leave a Reply