ATT PRYDA OMSLAGET PÅ SVAVA MATMAGASIN – EN INTERVJU OM FLYTTEN TILL LANDET

Tidigare i somras intervjuades jag för en artikel i Svava Matmagasin, en fin artikel om varför jag valt att flytta ut på landet, varför jag äter ”som jag gör” och lite tankar i allmänhet om odling, ensamhet och insikten om att vi faktiskt bara har ett. enda. liv. 

Det var också otroligt roligt att plötsligt se sitt eget ansikte pryda omslaget på en tidning. Det hade jag faktiskt ingen aning om i förhand, en otroligt rolig om än lite smått chockerande upptäckt. Att gå in i en galleria och plötsligt se tidningar med sitt eget ansikte på lite överallt. Lite pirrigt men otroligt roligt så klart! För den som är nyfiken på att läsa, och inte bor i närheten och kan få tag i ett eget ex, hittar du hela intervjun nedan. 

 

Maria

Jag är en frilansande matfotograf, receptkreatör och stylist som älskar lantlivet, stjärnklara nätter, kaffe, doften av sommarregn och den tidiga morgondimman. Jag är en dagdrömmare av rang och en hopplös romantiker som älskar att gå barfota, att plocka svamp, blommande ängar, knarriga trägolv, motljus, hållbarhet, grön mat och minimalism. Jag njuter av att upptäcka världen och jag tror att allt i livet, både gott och ont, sker av en anledning.

YOU MIGHT ALSO LIKE

4 Comments

 1. Svara

  GRÖNA MOMENT

  5 oktober, 2017

  Grattis, vad fin läsning!

 2. Svara

  Wilda

  7 oktober, 2017

  Otroligt fin intervju och glad att just du pryder omslaget <3

 3. Svara

  Miriam

  10 oktober, 2017

  Fin artikel ❤️

 4. Svara

  Katta Bucketlife

  11 oktober, 2017

  Fantastiskt fint Maria! Åh, blir så stolt över att jag känner en sån klok & rolig själ 😀
  Kram på dig!

LEAVE A COMMENT