0
4 In Foto & styling

Att pryda omslaget på Svava Matmagasin – en intervju om flytten på landet

Tidigare i somras intervjuades jag för en artikel i Svava Matmagasin, en fin artikel om varför jag valt att flytta ut på landet, varför jag äter ”som jag gör” och lite tankar i allmänhet om odling, ensamhet och insikten om att vi faktiskt bara har ett. enda. liv. 

Det var också otroligt roligt att plötsligt se sitt eget ansikte pryda omslaget på en tidning. Det hade jag faktiskt ingen aning om i förhand, en otroligt rolig om än lite smått chockerande upptäckt. Att gå in i en galleria och plötsligt se tidningar med sitt eget ansikte på lite överallt. Lite pirrigt men otroligt roligt så klart! För den som är nyfiken på att läsa, och inte bor i närheten och kan få tag i ett eget ex, hittar du hela intervjun nedan. 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  GRÖNA MOMENT
  5 oktober, 2017 at 13:30

  Grattis, vad fin läsning!

 • Reply
  Wilda
  7 oktober, 2017 at 12:03

  Otroligt fin intervju och glad att just du pryder omslaget <3

 • Reply
  Miriam
  10 oktober, 2017 at 08:48

  Fin artikel ❤️

 • Reply
  Katta Bucketlife
  11 oktober, 2017 at 19:34

  Fantastiskt fint Maria! Åh, blir så stolt över att jag känner en sån klok & rolig själ 😀
  Kram på dig!

 • Leave a Reply