0
11 In Foto & styling

ATT PLANERA FÖR WORKSHOP PÅ LÖRDAG – MATSTYLING & FOTOGRAFERING

Det har inte varit så mkt aktivitet här senaste veckan, och det beror på att jag har fullt upp med att skapa min onlinekurs för Influencers of Sweden + min workshop nu på lördag. Om ni inte redan visste det så håller jag en workshop nu på lördag på TIC (The Influencers Convention) samtidigt som jag håller på och skapar en mer utförlig onlinekurs för alla som vill bli bättre på både foto och styling.

Lördagens konvent är full av härliga aktiviteter och workshops, exempelvis hur man bäst klippar film för youtube av Elin från Teknifik och så jag då, som håller i en workshop för matfoto och matstyling. 

Kursen och workshopen kommer inte bara rikta sig till dom som fotar mat ”som jag gör” utan alla som vill bli bättre på att fota bilder till fikat för Instagram, kanske bilder från semestern på den där härliga drinken du beställde eller produktfoton för hälso- eller skönhetsblogg. 

Så det är därför det är lite tystare än vanligt här, men snart är jag tillbaka igen. Det finns nämligen massa härliga vårtecken vid Lilla Sundby som jag vill dela med mig iav. Idag fullkomligen vimlade det av fjärilar, jag räknade till 50 stycken, och det samlas upp till 20 svanar och så roligt nog två tranor på åkern. Som om dom håller vårkonferens tillsammans, det ser faktiskt ganska gulligt ut. 

För alla er som ska på TIC, jag hoppas vi syns på lördag! 

 

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Jenn - forever abroad
  27 mars, 2017 at 18:02

  Jaaaa, vi ses på lördag! Ser fram emot massor <3 Blir också en bra warm-up inför min fotokurs med Rania veckan efter! 🙂

  • Reply
   Mary
   28 mars, 2017 at 10:26

   Jaaa, vad kul!! Och perfekt ju, förhoppningsvis kommer du känna att du utvecklats massa efter workshopen och kursen hos Rania veckan efter! Så härligt!!

 • Reply
  Clara Toll
  27 mars, 2017 at 20:49

  Ja, det kommer verkligen bli SÅ KUL! Ser så mycket fram emot din workshop!

  • Reply
   Mary
   28 mars, 2017 at 10:23

   Hihi yayy, vad kul att du kommer, vi kommer ha superkul ihop!

 • Reply
  Lund Johanna
  29 mars, 2017 at 22:34

  Åh vad jag hade velat vara där. Men är man dålig på att planera så är man. Nästa år kanske 🙂 Så får fokusera på den där online-kursen kanske. Stort lycka till!

  • Reply
   Mary
   30 mars, 2017 at 08:15

   Åh men vad syns, hade varit så roligt att ses! Men som jag skrev till en annan person i ”Influencers of Sweden”-gruppen på facebook så kommer min onlinekurs innehålla allt det jag pratar om på lördag och mer därtill! Så kanske kan det vara något? Tusen tack för lyckönskningarna fina du! <3

 • Reply
  Wilda
  31 mars, 2017 at 12:31

  Jag önskar jag var där. Du är en sån inspiration Maria! Och ja, fjärilarna är överallt nu även här i min stadsskog. I måndags klappade jag till och med en nässelfjäril! Helt otroligt att det ens var möjligt! Ha så kul i helgen och njut för mig också!

 • Reply
  Karin FitnessochHalsa.se
  31 mars, 2017 at 15:58

  Jag ser massor fram emot imorgon! Kommer nog behöva ha med min 2,5-åring så vi får se hur mycket jag kan vara med. Men hoppas att hon håller sig lugn så jag kan suga in all inspiration från dig!

 • Reply
  Fantasiresor
  31 mars, 2017 at 21:14

  Skrev upp mig på din workshop idag och ser extremt mycket fram emot den! Vet ingen som tar bättre matbilder 🙂

 • Reply
  Jeanette
  4 april, 2017 at 20:26

  Jag som inte har varit bekant med din blogg innan blev verkligen tagen av att läsa din resa till där du är idag. Jag kom in hit efter ha lyssnat på din föreläsning på Tic och tyckte du var så inspirerande. Älskar hur du pratade om att hitta sitt bildspråk och analysera sitt skapande så man inte tappar bort sig själv, för det är så lätt att det händer. Jag befinner mig själv så mycket i dom tankarna då jag jobbar bland annat som resefotograf. Du väckte många tankar, tack!

 • Reply
  Anna Jansson
  6 april, 2017 at 07:57

  Så avis på den här kursen! Du vill inte dela med dig av några tips i ett inlägg eller i en onlinekkurs?

 • Leave a Reply