0
14 In Foto & styling

WRANGLER & WILD WAY HOME – ATT JOBBA SOM INFLUENCER

emptyshot3_webAtt jobba med bloggen och Instagram samt som fotograf och influencer innebär massor av spännande möjligheter och uppdrag. Vissa får det verkligen att kittla i magen och extra härligt är det, tycker jag själv, när man får jobba med ovanliga spännande kampanjer. Som tänker utanför boxen, så att säga. Där jag kan jobba med olika delar av det jag älskar, inga bara receptskapande och matfotograferande, även om jag så klart älskar just det. Kanske att tipsa om hur man når sina drömmar, hur man sätter guldkant på vardagen eller annat jag brinner för. Som mitt uppdrag för Wrangler och deras kampanj Wild Way Home.

Tidigare i år blev jag tillfrågad om jag ville göra en kampanj tillsammans med Wrangler där jag delade med mig av mina wild spots i Stockholm. Dom där platserna som inte bara handlar om att ta sig från A till B, utan det där emellan alla måsten och all vardagsstress. För livet är faktiskt inte bara en transportsträcka från en punkt till en annan även om det lätt känns så ibland. emptyshot4_webMina wild spots handlar för mig om mina små vattenhål där jag kunde andas och bara vara mig själv. Där jag inte kände mig stressad utan njöt av stan från mitt eget perspektiv och på mitt eget sätt. Det är platser där jag kände mig mest hemma, som jag besökte för att njuta av det jag tyckte mest om i staden som jag bodde i under hela 14 år.

Vissa ”wild spots” är platser som man kanske inte känner till om man inte bor i närheten. Ofta är det mat inblandad på något sätt. Kanske en picknick, kanske ett favoritfik eller en mysig lite restaurang. Gärna lugnare ställen eller lugnare tidpunkter där jag kan vara lite för mig själv eller med några goda vänner som sällskap. Där jag hör bruset från staden en längre bit bort, som en vän som alltid håller sig i bakgrunden men som aldrig stör.

Som här, den där bänken där det är perfekt att sitta och äta take away-frukost från något lokalt hak medan man njuter av utsikten över takåsarna.emptyshot2_webbEller ”hemliga” utsiktspunkten på berget precis där vi bodde dit vi ofta gick för att njuta av en picknick i solnedgången. Där vägens brus inte riktigt når, en hemlig oas för mig och mina tankar. thehill_web thehill3_webDär motljuset är vackert och lugnet underbart, där staden och bilarnas brus nästan blir lite sövande. thehill9_webbthehill4_webEller som det där fiket där de flesta bara köpte take away-frukost och där jag därför ganska ofta kunde sitta ifred och njuta av en frukost och jobba i lugn och ro utan att störas. Titta ut genom det stora glasfönstret och sippa en kaffe med mjöl i lugn och ro. Titta på förbipasserande människor och undra vart de är på väg någonstans. fabrique1webb fabrique5_web fabrique3_webOch som den lummiga restaurangen i gamla stan där jag kunde sitta och titta på folkvimlet, läsa en bok eller prata med en god vän. Titta på vimlet, utan att vara en del av det. Iaktta, njuta, inspireras av både mat och människor.restaurant3_webOch sen, promenaden tillbaka hemåt, genom snirkliga gränder och sneda hus… Den delen, tillsammans med naturen, var  och är det som jag älskade mest med Stockholm. Där promenerade jag ofta utan andra mål än att bara vara, rakt upp och ned, sådär som man borde göra mycket oftare. Att helt enkelt gå på ett litet äventyr, se vad som väntar bakom nästa krök…emptyshot5_webOm ni vill se mer exakt vart mina wild spots är, häng med på mitt Instagram. Ni kan även kika på hela kampanjen och idén bakom den HÄR.Kanske hitta någon annan Instagramprofil och dennes favorit ställen eller ta en titt på min story HÄR

Tusen tack min fina vän RANIA som assisterade mig under min plåtning. Du är en pärla!

OBS! Det här inlägget är i n t e sponsrat, jag alltså inte fått betalt för att skriva om eller på dela med mig av inlägget. Valet att blogga om mitt uppdrag tog jag helt på egen hand. Mitt samarbete på Instagram däremot är sponsrat och i samarbete med Wrangler.

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Angeliqa
  8 november, 2016 at 17:31

  Vilka underbara bilder. Det är verkligen wildspots i det urbana 😀 Tack för att du delar med dig!

  • Reply
   Mary
   10 november, 2016 at 13:19

   Tack Angelica!! <3 Hihi ja, men eller hur, och det finns ju även såna i Storstan..om man tar sig en bit från gågatan iaf 😉 😛 Tack för dina fina kommentar, stor kram!

 • Reply
  Christin
  8 november, 2016 at 18:04

  Verkligen otroligt fina bilder. Alltid strålande bilder förvisso men de här var något extra.

  • Reply
   Mary
   10 november, 2016 at 13:19

   Tack Christin!! Vad kul att du tyckte att dessa var något extra. <3 Stor kram

 • Reply
  Jonna
  8 november, 2016 at 19:10

  Så fina platser och vackra bilder! Och vilket roligt samarbete <3
  Kram på dig fina du!

  • Reply
   Mary
   10 november, 2016 at 13:18

   Tack fina du! <3 Och ja, det var ett superroligt samarbete just eftersom jag fick visa det på mitt eget sätt, mina små oaser helt enkelt... Stor kram finis <3

 • Reply
  BySiri - the life of a creative mind
  8 november, 2016 at 19:53

  Härliga foton, min favoritplats i Stockholm är vattenremsan nedanför Lindhagensplan, där de byggt en ”strand”promenad med flera bryggor och platser att sitta med en picknickkorg, hann ni gå dit någonting innan ni flyttade? Vi var där i somras när vi åkte hem för att hälsa på mina släktingar 🙂 Videon gav mig dock svindel! Hualigen jag förstår inte att de vågar 😛

  P.s. gillar att du är så tydlig med ifall det är ett samarbete och på vilket sätt.

  • Reply
   Mary
   10 november, 2016 at 13:18

   Åh tack fina du! <3 Jag var inte där men jag gick förbi när jag bodde i Stockholm. Ser mysigt ut, härligt att de ordnar med fler oaser även i innerstan. Hihi, ja du, jag får också svindel. De var några såna freeclimber el vad det nu kallades som gjorde just den klättringen. Vet dock att de var fastspända i linor under vissa av scenerna, av säkerhetsskäl alltså. Men ser har de redigerat bort det. Men många av hoppen var ju utan och de är helt galna, fattar inte heller!

   Vad skönt att du känner så, för jag vill verkligen att ni ska känna er trygga med att jag aldrig skulle mörka reklam eller gå bakom ryggen. Tidigare har jag inte delat med mig så mkt av vad jag gör utanför bloggen men jag vill ju eg gärna göra det. För att det inte ska uppstå någon förvirring kring det hela så vill jag ha 100% transparens. <3

 • Reply
  Martina
  8 november, 2016 at 20:07

  Men Guuuud så KUL! Hur gick det till för dig att få ett sånt här uppdrag? Blev du bara helt enkelt upptäckt av nån som såg din blogg, eller? Om jag var lika duktig som du, och hade bra kamera utrustning, så skulle jag kunna bidra med bilder från San Francisco!!! Ha! Jag bor ju bara en halv timmas bilfärd in till stan!
  Du är så himla duktig Maria!

  • Reply
   Mary
   10 november, 2016 at 13:15

   Tusen tack Martina!! 🙂 Ja du, varför får jag mina uppdrag 😛 Det här är ju mitt jobb, bloggen, Instagram osv. Allt från att skapa recept för tidningar, skriva kokböcker och även att dela med mig av tips till tidningar/program osv. Exempelvis var jag ju även med i Ikeas Youtube-programserie kring mat. ”Vad gafflar du om” där jag pratade Matstyling med Martina Haag och för något år sen jobbade jag med Arla och deras Instagramkonto ”upptäck det goda” som handlar om att se det goda i livet. Så Pr-bolagen och folk inom media känner säkerligen till mig, vet vad jag gjort förut, ser bilder på Instagram och blogg och vill anlita mig på olika sätt 🙂 Hihi ja det hade varit något, San Francisco är underbart, vi var ju där på vår smekmånad jag och kärleken. Stor kram

 • Reply
  Lina
  9 november, 2016 at 14:07

  Jättefina bilder och vilket roligt uppdrag det måste ha varit! Så skoj:)

  • Reply
   Mary
   10 november, 2016 at 13:11

   Tack Lina! <3 Ja det var verkligen ett superkul uppdrag 🙂

 • Reply
  mert
  10 november, 2016 at 06:30

  Hey Mary! What is your e-mail adress? 🙂

 • Leave a Reply