11 In COUNTRYSIDE LIFE/ YOUTUBE

VIDEO: ATT HA HÖST I LILLA SUNDBY + CHOKLADSMOOTHIE MED ROSTAD MANDEL

_j4a7766I helgen har vi rensat och pysslat i trädgården. Tagit hand om fallfrukt, krattat och klippt ner döda buskar och allt däremellan. Det har verkligen varit höst i Lilla Sundby, men en vansinnigt vacker höst måste jag äga. Så vi har pysslat med allt sånt som hör lantlivet till, och som jag älskar. Passade på att klippa ihop en film från vår helg + bjussa på ett recept också. Ett chokladigt, men nyttigt recept som är enkelt att göra. Och som smakar magiskt gott!

Höst i Lilla Sundby Naturen exploderar verkligen av färger nu och höstsolen gör sitt bästa med att täcka allt i ett slags guldskimrande täcke. Till och med dom sista nyponen gör sitt med att sätta färg på tillvaron vilket gör att det är en njutning av att vara ute och pyssla i trädgården._j4a7806
Ni vet väl att jag har en film från vår flytt också, om ni är nyfikna på fler filmer vill säga. Följ mig gärna på Youtube om ni vill se mer receptfilmer eller klipp från livet på landet.

Hoppas ni tycker om filmen! HÄR hittar ni recept på Chokladsmoothien!

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Dietistannica
  3 oktober, 2016 at 07:48

  Vilket fint kök ni har! Lantligt och hemtrevligt 🙂

  • Reply
   Mary
   4 oktober, 2016 at 08:21

   Tack Annica <3 Det är väldigt lantligt och..enkelt, men ändå mysigt. Kram

 • Reply
  Anneli
  3 oktober, 2016 at 19:54

  Vilken fin liten film! Så proffsigt gjord och med en väldig känsla av kärlek till lantlivet. Mycket trevligt att se! 🙂

  • Reply
   Mary
   4 oktober, 2016 at 08:20

   Tack Anneli!! <3 Ja, jag älskar verkligen lantlivet, vad bra att det så att säga "lyser igenom". Kram!

 • Reply
  Cecilia Par
  3 oktober, 2016 at 20:49

  Åh. Så fin film!

  • Reply
   Mary
   4 oktober, 2016 at 08:20

   Tack snälla du!! <3 Stor kram

 • Reply
  Filippa
  3 oktober, 2016 at 21:24

  Uppskattade och tycker så himla mycket om denna lilla film! <3 Så fint, alltihopa som du fått med! *smiley med såna hjärtögon* Måste säga att du berättar så fint med, du har en så behaglig och lugn röst att lyssna till vilket passar så bra till i denna atmosfären. Fin är du också, har inte sett så många bilder på dig tidigare 😀 Hahah, en liten kärleksförklaring skickar jag härmed till dig! x) Kram på dig! (PS – älskar hur du "gör" ditt kaffe. såg så fridfullt ut på nåt sätt 😀 )

  • Reply
   Mary
   4 oktober, 2016 at 08:23

   Men tack snälla du, åh vilken härlig kommentar! Det är inte varje dag man får en kärleksförklaring *fniss* så den slukar jag med hull och hår. 😀 <3 Och det stämmer ang bilder på mig, jag visar mig inte så ofta på bild, oklart varför egentligen, jag är nog inte riktigt van att vara "utgångspunkt" i min blogg. Maten har alltid varit mer i centrum, men när det finns en kontext och något att berätta som jag brinner för är jag gärna "med" 🙂 Och du, det är SÅ fridfullt och avslappnande att göra kaffe sådär. Älskart! STOR kram, din kommentar värmde verkligen mitt hjärta

 • Reply
  Anna
  4 oktober, 2016 at 07:46

  Åh, vilken fantastisk film! ? För en person som mig som har världens längt efter att hitta ett hus på landet att flytta ut till är det guld att få se sådana här filmer! Supersnyggt gjord dessutom! ?

  • Reply
   Mary
   4 oktober, 2016 at 08:19

   Tack Anna! <3 Vad glad jag blir att du tycker om den, det värmer verkligen. Jag förstår din längtan, jag hade den SÅ länge själv. Det blir def. fler lantlivsfilmer längre fram, det har varit riktigt kul att göra filmerna.Kram

 • Reply
  Cecilia Johansson
  16 oktober, 2016 at 23:40

  Så fin film, längtar ännu mer efter att flytta ut på landet nu! Ser fram emot fler filmer. Testade föresten ditt recept på chokladsmoothie ikväll. Fantastisk god och starkt beroendeframkallande! Bytte ut mandel mot hackad hasselnöt då det var det som fanns i skafferiet. Funkade bra det med. ☺️ Tack för en fin blogg!

 • Leave a Reply