ATT VARA MED I IKEAS NYA TV-SERIE ”VAD GAFFLAR NI OM” – ATT SNACKA MATSTYLING MED MARTINA HAAG

For all my english speaking followers, click ”translate” on the left side of my blog and you’ll get somewhat of an idea what I’m talking about. The translation might be weird and funny, it probably will be. But stilll… this is me appearing in IKEA’s new tv-series (episode 2)! 
 
 
För några veckor sen hade jag Martina Haag och ett helt filmteam hemma på besök hos mig för att snacka matstyling. Det var verkligen sjukt kul och Martina Haag, vilken kvinna! Full av energi, smart, kvick och rolig och jag är så himla glad att jag fick vara en del av det här roliga projektet ”vad gafflar ni om”, här kan ni se TRAILERN.  
 
Vad Gafflar Ni Om är programserie från IKEA med programledarna Martina Haag och Mogge Sseruwagi som utforskar allt från nojor till konstiga situationer som hindrar oss från att umgås mer tillsammans. Till sin hjälp har dom olika beteendevetare och sakexperter och det är där jag kommer in. Typ sånt som att vi instagrammar en himla massa matbilder. Varför gör vi det..egentligen? 
 
Avsnittet jag är med i (nr 2) handlar om det offentliga matbordet, dvs instagram och matbilder.  
Frågeställningarna handlar om varför vi fotograferar och delar mat i sociala medier, om det påverkar det hur vi umgås och om det bara är ett härligt fenomen eller något otroligt irriterande som är här för att stanna? Haha ja nu hör ju! Serien är gjord med mkt humor vilket jag verkligen gillar! 
 
Happy Watching! 
 
 
Och psst..Klicka gärna på hjärtat under blogginlägget om ni gillar det (för då vet jag vad ni gillar eller…inte gillar), kram på er!
 
 
 
 
 

Maria

Jag är en frilansande matfotograf, receptkreatör och stylist som älskar lantlivet, stjärnklara nätter, kaffe, doften av sommarregn och den tidiga morgondimman. Jag är en dagdrömmare av rang och en hopplös romantiker som älskar att gå barfota, att plocka svamp, blommande ängar, knarriga trägolv, motljus, hållbarhet, grön mat och minimalism. Jag njuter av att upptäcka världen och jag tror att allt i livet, både gott och ont, sker av en anledning.

YOU MIGHT ALSO LIKE

13 Comments

 1. Svara

  Katarina

  25 september, 2015

  Vad roligt Mary! Kram

  • Svara

   Mary

   25 september, 2015

   Tack snälla Katarina! <3 Kram

 2. Svara

  Emma

  25 september, 2015

  Så roligt att få se dig live! Och fina köket 🙂
  Trevlig helg!

 3. Svara

  Mary

  26 september, 2015

  Haha ja, den är lite rolig faktiskt, skrattade faktiskt jag med 😛 Och tack snälla!

 4. Svara

  Lena - gott för själen

  27 september, 2015

  Grattis till uppdraget! Kul! Bra blev det också!

  Kram Lena

  • Svara

   Mary

   27 september, 2015

   Tack Lena och vad fina ord, de värmer verkligen! Kram

 5. Svara

  Anonym

  27 september, 2015

  Å vad roligt att vara med 🙂

 6. Svara

  Linn

  29 september, 2015

  Väldigt kul att titta på, du var jätteduktig. Och roligt att se – jag tror jag ska titta på dom andra avsnitten också!

  • Svara

   Mary

   29 september, 2015

   Tack Linn, vad go du är! <3

 7. Svara

  Ida

  3 oktober, 2015

  Heeeej åh vad kul att få en riktig bild av dig! Du verkar vara en så härlig och sprudlande tjej. Så himla kul att se. Superfin blogg också <3

  • Svara

   Mary

   4 oktober, 2015

   Men va go du är Ida, det värmer verkligen, blir så glad! Och det samma till dig får jag ju säga också! Stor kram till dig fina du

LEAVE A COMMENT