ATT SE ”AT THE TABLE WORKSHOP” PÅ FILM

For all my english speaking followers, click ”translate” on the left side of my blog and you’ll get somewhat of an idea what I’m talking about. The translation might be weird and funny, it probably will be. But stilll… this is a video from our ”at the table workshop” earlier this autumn. Enjoy! 
 
För ett tag sen delade jag ju med mig av bilder från vår stylingworkshop i Dala-Floda ”Finding Your Own Expression” som handlade om matstyling. 
 
Rania fotade ju en hel hög med fina bilder från bår workshop som ni kan se HÄR och nu kan vi äntligen visa filmen från helgen. Så otroligt duktiga deltagare, så mkt skratt och så otroligt fin helg!
 
Sen ska jag provlaga och planera i mitt stora ”projekt” jag har på gång just nu. Snart snart kan jag berätta mer!
 
Ha en fin dag godingar, och tack för alla underbart värmande kommentarer om mitt och kärlekens bröllop, det betyder massor för mig!
 
Och psst..Klicka gärna på hjärtat under blogginlägget om ni gillar det (för då vet jag vad ni gillar eller…inte gillar), kram på er!
 
 
 
 
 

Maria

Jag är en frilansande matfotograf, receptkreatör och stylist som älskar lantlivet, stjärnklara nätter, kaffe, doften av sommarregn och den tidiga morgondimman. Jag är en dagdrömmare av rang och en hopplös romantiker som älskar att gå barfota, att plocka svamp, blommande ängar, knarriga trägolv, motljus, hållbarhet, grön mat och minimalism. Jag njuter av att upptäcka världen och jag tror att allt i livet, både gott och ont, sker av en anledning.

YOU MIGHT ALSO LIKE

11 Comments

 1. Svara

  Anonym

  22 oktober, 2015

  Så ledsen över att jag missade chansen att vara med på er Work Shop! Jag hoppas det kommer fler tillfällen! 😀

  Älskar din blogg!!

  • Svara

   Mary

   26 oktober, 2015

   Naaw, men det kommer fler gånger! Håll ögonen öppna 😀 Det tar nog ett tag, för vi har alla så pass mkt jobb som måste komma först just nu, men så snart vi kan ska vi sätta oss ner och planera nästa workshop! Och tack för de fina orden, de värmer!! <3

 2. Svara

  Inger Svensson - Soldat Rymans Stugor

  22 oktober, 2015

  Åh, önskar jag hade varit där<3

 3. Svara

  Anonym

  22 oktober, 2015

  Blir det fler workshops

 4. Svara

  Anonym

  22 oktober, 2015

  Blir det fler workshops

  • Svara

   Mary

   26 oktober, 2015

   Ja det hoppas vi, just nu har vi inte planerat klart så jag kan tyvärr inte dela med mig av eventuella datum eller liknande. Men så snart vi planerat klart så kommer vi givetvis gå ut med det. Så håll ögonen öppna!

 5. Svara

  Linn

  26 oktober, 2015

  Vilken fantastisk video! Precis som alla stillbilderna några inlägg ner. Hela er workshop verkar ha varit både vacker och spännande, så himla coolt initiativ. Jag hoppas verkligen att jag har möjlighet för att vara med på en i framtiden!

  • Svara

   Mary

   26 oktober, 2015

   Visst var den fin, Rania har verkligen gjort ett bra jobb! Jag hoppas jag får träffa dig på någon annan workshop helt enkelt! <3

 6. Svara

  Gabriella

  26 oktober, 2015

  Helt fantastiska bilder! 🙂

LEAVE A COMMENT