ORGANIC MAKERS – EKOLOGISK HUDVÅRD

Ibland hittar man företag med produkter som bara är totalt ”spot on” vad man letar efter. Ekologiska och medvetna, men hållbarhetstänk och miljö som ledord. Organic Makers är en webbshop som säljer naturliga och ekologiska ingredienser för att göra sina egna hudvårdsprodukter. I deras webbshop hittar man allt man behöver från råvaror till verktyg och även snygga och bra förpackningar (som sjukt snygga glasburkar) att förvara den färdiga produkten! Dessutom har de en blogg med bra recept på olika hudvårdsprodukter. 
 
Så Snyggt! Och det känns riktigt bra för mig att veta vad jag har på huden. Inte massa onödiga ämnen som kanske till och med är hormonstörande. Nej tack till det säger jag! Bra för mig, bra för jorden och det är faktiskt riktigt kul att själva röra ihop sin egen kroppsskrubb! 
 
Ovan: Ansiktsmask med Hibiskus och Vit Lera
 
Nedan; Lip Balm med Citronzest och Bergamott
Ovan: Badsalt med Lavendel och Ringblomma
 
Nedan: Ekologisk Ansiktsmask med Nässla, Vit Lera & Havremjöl
 
 
 

Maria

Jag är en frilansande matfotograf, receptkreatör och stylist som älskar lantlivet, stjärnklara nätter, kaffe, doften av sommarregn och den tidiga morgondimman. Jag är en dagdrömmare av rang och en hopplös romantiker som älskar att gå barfota, att plocka svamp, blommande ängar, knarriga trägolv, motljus, hållbarhet, grön mat och minimalism. Jag njuter av att upptäcka världen och jag tror att allt i livet, både gott och ont, sker av en anledning.

YOU MIGHT ALSO LIKE

3 Comments

 1. Svara

  Anonym

  13 februari, 2014

  åh så roligt!

 2. Svara

  Lina – Foodoholic

  13 februari, 2014

  Perfekt ju och med tanke på de snygga burkarna kan man ju ge bort dem i present

 3. Svara

  Runge form - Karin

  13 februari, 2014

  Tack för tipset! Vilken underbar butik, ska genast gå in och kika

LEAVE A COMMENT