IF YOU EVER LOST YOUR WAY IN LIFE

Jag älskar den här mannen

If you ever lost your way in life. If you ever feel lonely.  If you ever felt confused. If you ever felt that you’re not good enough. It’s not true. You Matter!

Kryp in under en varm filt och klicka på länken. Bara njut av att genom honom inspireras att vara nöjd med dig själv, ditt liv och den du är innerst inne. Du är betydelsefull. Det är få som inspirerar som Nick Vujicic. 

Kärlek!

Och förresten.. Välkommen till min blogg! 

Maria

Jag är en frilansande matfotograf, receptkreatör och stylist som älskar lantlivet, stjärnklara nätter, kaffe, doften av sommarregn och den tidiga morgondimman. Jag är en dagdrömmare av rang och en hopplös romantiker som älskar att gå barfota, att plocka svamp, blommande ängar, knarriga trägolv, motljus, hållbarhet, grön mat och minimalism. Jag njuter av att upptäcka världen och jag tror att allt i livet, både gott och ont, sker av en anledning.

YOU MIGHT ALSO LIKE

4 Comments

 1. Svara

  Louise vita drömmar - My lovely Days

  18 november, 2011

  Äntligen! Det ska bli så himla roligt att få se vad du kommer visa för fint härinne!! Letar ni drömhus just nu? Bor ni i hus eller lägenhet? Jag är ju så nyfiken av mej så fy då <3

  Ha en fin dag vännen!

 2. Svara

  Made by Mary

  18 november, 2011

  Jajjemensan nu är jag igång! Kan ju inte annat när det verkar finnas så mkt goa tjejer "här ute" 🙂

  Jag ska lägga upp en presentation snart också där det står lite mer om mig. Men det stämmer att vi letar hus. Vi bor i Solna jag och min karl, men vi längtar "landet". Till naturen, vattnet, gräs under fossingarna, äppelträd och annat härligt. Vi är ju båda uppväxta på landet så det var nog oundvikligt 😉

  Tack för peppen, du e go du! Lovar att "pay you back" med en macarons-tutorial som gör det omöjligt att misslyckas! 😉

  Kram Mary

 3. Svara

  Glad mamma

  21 november, 2011

  Kjempe fin blogg. Du har et godt øye for detaljer 🙂

 4. Svara

  Mary

  21 november, 2011

  Glad mamma;

  Tack söta du, det betyder mkt! 🙂

LEAVE A COMMENT